Opleiding & Cursus | Nieuws

Bedrijfsbeheer voor anderstaligen vanaf 19 januari

Bedrijfsbeheer voor anderstaligen

Je bent anderstalig, hebt al flink wat Nederlands geleerd - minstens tot en met niveau 4 - en nu wil je je getuigschrift van bedrijfsbeheer behalen om een winkel te openen, een zaak te beginnen, enz.
Een aantal woorden die gebruikt worden in Bedrijfsbeheer heb je wellicht niet geleerd in de lessen Nederlands. Dat maakt het voor jou extra moeilijk om samen met Nederlandstaligen de lessen Bedrijfsbeheer te volgen. SNT wil hieraan verhelpen. Vanaf donderdagavond 19 januari starten we met een exclusieve cursus Bedrijfsbeheer voor anderstaligen. We starten met de module Zelfstandig Ondernemen. In september 2017 start dan de module Ondernemingsplan. Er is 1 maal per week les. In deze cursus bedrijfsbeheer voor anderstaligen zal de leerkracht er rekening mee houden dat niet alle woorden je bekend zijn.

Module zelfstandig ondernemen vanaf donderdagavond 19 januari.

Om je als startend ondernemer te vestigen, dien je je in orde te stellen met de vestigingswet. Met je vestigingsattest en je getuigschrift (attest) over de basiskennis bedrijfsbeheer kan je volledig gereglementeerd aan de slag als zelfstandig ondernemer.

Vereiste taalvoorkennis: minstens geslaagd zijn voor niveau 4 van Nederlands voor anderstaligen = niveau 2.2.

Er is geen andere voorkennis vereist

 

Gratis Office 365 voor SNT cursisten Informatica

SNT biedt je de kans om een gratis licentie Office 365 te gebruiken vanaf 15/02/2017 tot 14/02/2018. Wat moet je doen? Schrijf je in in een cursus informatica voor het 2de semester van het schooljaar 16/17 vóór 11 februari 2017. De rest doet ons IT-team voor jou. Kreeg je al een licentie op basis van je inschrijving van het 1ste semester, behoud je die.

Parkeren in Brugge vanaf 16 februari 2017

Volg je les aan SNT in de Arsenaalstraat en parkeer je tijdens de les met een SNT-aftelkaart in de ondergrondse Parking Katelijne op 200 m van SNT, dan verandert er voor jou niets. Enkel wanneer je bovengronds in de binnenstad van Brugge en enkele aangrenzende zones parkeert, is het onderstaande voor jou misschien van toepassing.

Goedkoop parkeren: in de betaalparking Katelijne (250 plaatsen) aan Ibis/Novotel tegen cursistentarief van € 0,312/uur. Aftelkaarten van € 10,00 zijn op het SNT-secretariaat te koop. Lees meer hierover

 

Op 16 februari 2017 start een nieuwe wijze van parkeren.


Wat wijzigt er? De binnenstad wordt voortaan één grote bewonerszone. De blauwe zone verdwijnt er.
In bepaalde straten in de deelgemeenten grenzend aan de binnenstad wordt een blauwe zone ingevoerd op wandelafstand van de binnenstad.
Bewoners van zowel de binnenstad als de blauwe zone in de deelgemeenten kunnen een gratis digitale parkeervergunning aanvragen.

Ook voor de bezoekers en werknemers en CURSISTEN van de binnenstad komt er een nieuw parkeersysteem.

Voor wie les volgt in het volwassenenonderwijs in de binnenstad is er een apart tarief voorzien (maar zie ook helemaal bovenaan deze pagina voor het uitzonderlijke SNT-cursistentarief van 10 euro voor 32 uur parkeren in parking Katelijne). Je kan voor een bedrag van 5 euro per dag bovengronds parkeren in de binnenstad van 9 u. tot 20 u., elke dag van de week.

HOE AANVRAGEN?

Waar?

  • In de parkeerwinkel in het Huis van de Bruggeling

Meebrengen

  • Identiteitskaart
  • Kentekenbewijs van het voertuig
  • Een bewijs van de instelling van het volwassenenonderwijs waar je les volgt, met de vermelding van het tijdstip en de duur van je cursus.

Bedrag

5 euro per dag (van 9 u. tot 20 u., elke dag van de week).

Opmerking

  • Dit cusistentarief is enkel geldig in de binnenstad.
  • Het tarief is geldig op de dagen waarop de cursus plaats heeft.
  • De registratie van de nummerplaat in de parkeerwinkel is slechts eenmalig per cursus, daarna hoef je enkel je nummerplaat in te geven aan de parkeerautomaat. Je krijgt geen ticket, enkel een betalingsbewijs. De controle gebeurt via nummerplaatherkenning.

Startmomenten cursussen 2de semester

Op 09 januari gingen de SNT deuren open voor het 2de semester. Dit betekent niet dat alle cursussen deze week starten.

Hierbij een summier overzicht van de startmomenten. Maar kijk vooral op je inschrijvingsfiche als je al ingeschreven bent, of kijk op deze site bij de cursus die je wenst te volgen. Daar vind je begin- en einddatum. Twijfel je nog, contacteer het SNT-secretariaat.

NT2: alle groepen hernemen/starten vanaf 09 januari
Vreemde Talen en Gebarentaal: alle groepen hernemen/starten vanaf 09 januari; nieuwe cursisten voor een threshold bis groep  en de groepen verkort niveau 01 starten vanaf 16 januari
Mode: alle groepen hernemen/starten vanaf 09 januari
Informatica: groepen die nog doorlopen hernemen vanaf 09 januari; nieuwe groepen starten vanaf 16 januari
Koken: alle groepen hernemen; nieuwe groepen starten vanaf 30 januari
Fotografie: alle groepen hernemen; nieuwe groepen starten vanaf 30 januari
Bedrijfsbeheer: zie deze site


 

Hoofdvestiging

SNT CVO
Centrum voor Volwassenenonderwijs
Arsenaalstraat 4
8000 Brugge
t 050 44 11 40
f 050 75 01 10
adm@snt.be

Openingsuren secretariaat
ma-vrij: van 8.30 tot 21.30 uur
zat: van 8.30 tot 12.00 uur

SNT CVO | Arsenaalstraat | Brugge | Copyright & disclaimer | Algemene voorwaarden