Foto-expo Portfolio

20/05/2021

Aan SNT kan je een opleiding volgen tot Fotograaf. In de afsluitende module Portfolio werken de cursisten aan een vrij eindwerk dat op het einde van de module ook wordt tentoongesteld. De cursist kiest zelf het thema en gaat samen met de leerkracht aan de slag om een fijne presentatie af te leveren die zowel technisch als inhoudelijk af is. 

Juni 2021
Door de gekende Coronamaatregelen en de onzekere toekomst rond expo’s en publiek zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Dit alternatief is i.s.m. de Stad en Shopping Brugge vlot tot stand gekomen in de vorm van etalageruimte die ter beschikking gesteld werd aan de cursisten. 

12 cursisten stellen tentoon in de Brugse binnenstad op verschillende locaties. De locaties worden in kaart gebracht en dit geeft de mogelijkheid aan de “bezoeker” om dit parcours als wandeling op te vatten.  
De werken worden tentoongesteld van 15 juni tot 15 juli met de mogelijkheid tot verlenging.  Download hier de route.

Alle locaties zijn voorzien van een QR-code die verwijst naar de specifieke SNT-website voor de Portfolio-afdeling. Een online-expo dus met het volledige werk van de 12 cursisten https://portfolio.snt.be/ 

Voor de digitale expo van vorige semesters, klik hier:Expo Portfolio

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies