Brugge - De Tol

Sulferbergstraat 41/A
8000 Brugge
tel 050 44 11 40

info@snt.be

Info en inschrijvingen via SNT-secretariaat, Arsenaalstraat 4, 8000 Brugge. Open elke schooldag doorlopend van 8.15 tot 21.30 uur, op vrijdag tot 20.30 uur. Op zaterdagen (behalve in schoolvakanties) zijn we geopend van 8.15 tot 12.00 uur.

Je kan ook online inschrijven (niet voor NT2).

 

Bereikbaarheid

  • Te voet.
  • Met de fiets: mede door het unieke lussenplan van de stad Brugge - het tweerichtingsverkeer voor fietsers in éénrichtingsstraten - kunnen zowel de cursisten van binnen de ring als die van buiten de ring en van de omringende deelgemeenten zeer vlot de lesplaats in de Sulferbergstraat (een zijstraat van de Arsenaalstraat) bereiken.
  • Openbaar vervoer: het station van Brugge, op een boogscheut van SNT (7 min. te voet), vervult een spilfunctie voor het openbaar vervoer met de bus en de trein.
  • Met de auto: ideale rechtstreekse verbindingswegen met de A17, E40 en A10. Er is een ruime parkeergelegenheid: in de parking Katelijne op 200 meter van SNT (250 auto's) betaal je tegen SNT-cursistentarief slechts € 0,40 per uur met de Pcard. Wil je hier gebruik van maken, dan vraag je best zo snel mogelijk je Pcard+ aan: www.pcard.be.  Op 7 minuten wandelafstand is er de parking aan het station (1500 auto's) tegen € 3,50 per dag.

Ligging Volwassenenonderwijs Brugge Sulfberbergstraat SNT

Volwassenenonderwijs Brugge Sulferbergstraat SNT_streetview

 


 

inschrijvingen

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies