Lezing vzw 'Boven de wolken'

Anneleen Fransen spreekt over haar werk bij vzw Boven de Wolken op dinsdag 13/12 om 20.00 uur in de refter van de Academie (gratis toegang)

Lezing vzw Boven de Wolken door Anneleen Fransen
dinsdag 13/12 om 20.00 uur
in de refter van de Academie, Katelijnestraat 86
gratis toegang

Anneleen Fransen (fotografe) komt spreken over haar werk bij de vzw Boven de Wolken
Wanneer ouders hun baby verliezen voor, tijdens of kort na de geboorte stort hun wereld in. Ze moeten afscheid nemen van hun kindje nog voor ze de kans hebben gekregen het te leren kennen. Tegelijk zijn ze heel fier. Ze willen alles voor eeuwig en altijd vastleggen. Met foto’s van hun baby, van hun nieuwe gezin. Foto’s die helpen bij het leren leven met dit verlies. Foto’s die ze met veel trots aan iedereen willen laten zien.

Boven De Wolken helpt sterrenouders om dit grote verdriet te dragen door hen een professionele fotoreportage van hun overleden baby aan te bieden. De fotografen van Boven De Wolken komen binnen de 24 uur na de geboorte langs. Ze doen dit gratis, met hart en ziel en met respect voor het gezin en de baby.

De foto’s kunnen voor de ouders een groot verschil maken in het verwerkingsproces en zijn een tastbare, prachtige herinnering aan hun sterrenkindje.

 

De toegang is gratis, maar inschrijven is noodzakelijk.

Inschrijven kan via deze link: https://forms.office.com/e/CuuEaKAWzV

Website: https://www.bovendewolken.be/


 

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies