Warmste Week

SNT doet mee met de Warmste Week!

De Warmste Week is de solidariteitsactie van VRT, die jaarlijks wordt georganiseerd in de week voor kerst, van 19 tem 24 december.
Het geld dat tijdens De Warmste Week wordt ingezameld, gaat naar het DWW Fonds en zal volledig worden gebruikt om concrete projecten mogelijk te maken binnen het centraal thema.
Dit jaar is het thema kansarmoede.

SNT-soepcafé 

Tijdens de Warmste Week zorgt SNT voor een lekker kom warme soep. 

In de leskeuken van SNT maken de leerkrachten tijdens de Warmste Week soep voor het goede doel. Bovendien handhaaft SNT hierbij het low wasteprincipe, dus worden in de soep alleen onverkoopbare groenten verwerkt en dit in samenspraak met een grootwarenhuis. 
Een kop verse, heerlijk geurende soep staat symbool voor de warmte, de samenhorigheid en het sociaal engagement van alle medewerkers in ons centrum. Met dit hart- en handverwarmend initiatief wil SNT de aandacht vestigen op de maatschappelijke impact van goed onderwijs en levenslang leren.
Een kop verse soep wordt verkocht voor 2 euro. 

Verkoop soep per tas in de inkomhal van SNT (2 euro/tas) tijdens de pauzes:
van 10.00 tot 10.45 uur
van 17.00 tot 18.00 uur
van 20.00 tot 20.45 uur

Verkoop van koude soep per liter (plastic voorraadpotten zelf meebrengen) aan 8 euro/liter in de kookklas op de 1e verdieping:
van 12.00 tot 13.30 uur

Waarom steunt SNT het DWW-project tegen kansarmoede?
Iedereen moet de kans krijgen zichzelf te ontplooien. Als opleidingscentrum zijn we er ons terdege van bewust dat het ontwikkelen van kennis en vaardigheden mede een basis vormt in de strijd tegen kansarmoede. 

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies