Upgrade naar Windows 11

Brugge vr 13:30 - 16:50 02/09 - 16/12 € 98,00 Schrijf in

vr 02/09 tem 16/12

Brugge

13:30 - 16:50

€ 98,00

Algemene info

Windows 11 lijkt op zijn voorgangers. Toch zit het boordevol nieuwe mogelijkheden zoals de Widgets, de nieuwe lay-out voor de Verkenner … Leer de meest interessante nieuwigheden kennen en gebruiken in de cursus Upgrade naar Windows 11.

Deze cursus is bedoeld voor cursisten die zicht willen krijgen op de interessantste nieuwigheden uit Windows 11. De Upgrade cursus is bedoeld voor cursisten met een brede interesse in Windows.

Deze cursus is geschikt voor iedereen die de basisprincipes van Windows in de vingers heeft en meer wil leren over de nieuwe functies van Windows 11.

In onze cursus Windows Upgrade ontdek je waar de nieuwe onderdelen van Windows 11 te vinden zijn. Je leert hoe die nieuwe onderdelen werken en je verliest geen tijd om het zelf uit te zoeken. Deze cursus Windows Upgrade leert je al doende de optimale werkwijze voor Windows 11 onder de knie te krijgen. Tijdens de les krijg je handige tips en praktische voorbeelden. En we voorzien ook voldoende tijd om te oefenen, zodat je alles echt zal beheersen.

Om alles te kunnen kaderen herhalen we natuurlijk ook een aantal heel nuttige instellingen en functies die ook al aanwezig zijn in Windows 10. Wedden dat je hier ook nog een en ander nieuws ontdekt?

Nuttige info:

  • De cursus Windows Upgrade belicht enkel de nieuwe aspecten vergeleken met vorige Windows versies. Heb je weinig ervaring met Windows en heb je nu een machine met Windows 11, dan verwijzen we je graag door naar de cursus  Basisgebruik computer PC en Windows met Windows 11. 

Inhoud

In de cursus Upgrade naar Windows 11 leer je o.a.

  • Waar zijn de vertrouwde onderdelen nu te vinden?
  • Hoe omgaan met het nieuwe uiterlijk?
  • Hoe werken de nieuwe manieren om meerdere vensters te schikken?
  • Hoe zit het met Android apps op Windows 11?
  • Hoe werken de nieuwe Widgets?
  • Wat is er veranderd binnen de vertrouwde Windows onderdelen zoals bijvoorbeeld de Verkenner? En hoe werkt het nu?
  • Wat zijn de interessantste Windows instellingen?
  • Wat kan je doen met de meegeleverde apps?

Vereiste voorkennis

De vaardigheden van de cursussen Basisgebruik computer PC en Windows en Basisgebruik Internet beheersen.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (=richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

 

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies