Koken beginners

Brugge ma 18:00 - 21:45 05/09 - 23/01 € 183,00 Schrijf in

ma 05/09 tem 23/01

Brugge

18:00 - 21:45

€ 183,00

Algemene info

Cursus Koken voor beginners | Cursus koken basis

Nog nooit gekookt? Wil je leren koken? Wie zich nog niet zo vertrouwd voelt in de keuken, is met deze basiscursus koken voor beginners aan het juiste adres. We doen je zin krijgen om vrienden en familieleden te ontvangen op een gemoedelijke, doch georganiseerde manier die je aangeleerde kooktechnieken en kookinspiratie glans zullen geven.

Elke les van de cursus koken beginners is een kookles op maat van elke beginnende mannelijke of vrouwelijke kok. We maken je vertrouwd met de basistechieken van het koken.

Je kan deze basiscursus koken voor beginners volgen te Brugge of te Blankenberge. Je kan instappen in de cursus koken beginners in september of  januari. De inschrijvingen voor deze cursus koken beginners starten in mei en in december. SNT hanteert uiterst democratische en lage prijzen voor alle kookcursussen. Voor ongeveer 11 euro all-in per kookles van 4 uur, inschrijvingsgeld en ingrediënten inbegrepen, krijg je een hoogkwalitatieve kookcursus met op het eind een lekker meergangen menu.

Voor de cursus koken basis aan SNT heb je geen medisch attest nodig.

Je hoeft ook geen handdoeken of ander kookgerief mee te brengen noch aan te kopen. Een kookschort strekt tot aanbeveling en kan desgewenst vrijblijvend aangekocht.
Ben je eenmaal ingeschreven in een SNT kookcursus voor beginners, krijg je toegang tot het elektronisch leerplatform waarop je extra informatie en foto’s vindt uit de kooklessen.

De SNT-leskeuken beschikt over traditionele én moderne keukentoestellen zoals de thermomix, stoomoven, tepan yaki, inductie keukenrobot, inductiefornuis, koken en bewaren met vacuüm sous-vide …

Officiële naam Koken beginners: Basis koken

Inhoud

In de SNT cursus koken beginners (cursus koken basis) leer je de basisbeginselen van het koken (bv. groenten klaarmaken, witte saus bereiden). Je leert enkele aangepaste snijtechnieken. Je leert eenvoudige dagmenu’s klaarmaken en variëren volgens de nieuwe, trendy keuken.
Dit is weliswaar een cursus koken beginners maar onder het motto 'dat smaakt naar meer', krijg je in deze SNT-kookcursus voor beginners ook tips om een stapje verder te gaan: je maakt kennis met seizoensgebonden ingrediënten, je leert op eenvoudige wijze Italiaanse, Oosterse of andere invloeden in je dagelijkse keuken verwerken.

Vereiste voorkennis

Geen voorkennis vereist. Algemene inschrijvingsvoorwaarden van toepassing.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies