Algemene info
Cursus koken culinair en trendy
SNT biedt je in Brugge en Blankenberge een cursus koken op jouw maat: beginners, gevorderden, culinair en trendy of hobbykok bakken.
Onder deskundige begeleiding van onze leerkrachten ga je zelf aan de slag in de gezellige leskeuken, uitgerust met de modernste apparatuur. Recent kocht SNT 2 Thermomix 5 toestellen. De TM5 is de meest geavanceerde keukenrobot op de markt. Met zijn digitale spitstechnologie kan je gezond en gemakkelijk koken, op een creatieve manier, in een mum van tijd. Het digitale scherm leidt je ‘stap voor stap’ door het recept naar een lekker eindresultaat.
Je kan instappen in de kookcursus culinair en trendy koken in september of in januari. De inschrijvingen voor de SNT kookcursussen starten al in mei en in december. SNT vraagt uiterst lage en democratische prijzen voor zijn kooklessen, minder dan 12 euro per les inschrijvingsgeld, alle ingrediënten inbegrepen. Daarvoor krijg je een hoogkwalitatieve cursus koken met op het einde een feestelijk meergangenmenu. Iedereen met een passie voor lekker eten is welkom in de cursus koken culinair en trendy, jong en oud, man en vrouw, van 16 tot ... jaar oud.
Voor een kookcursus aan SNT heb je geen medisch attest nodig.
Je hoeft ook geen handdoeken of ander kookgerief mee te brengen naar de kookles, noch zal je gevraagd worden dit aan te kopen. Een eigen keukenschort strekt tot aanbeveling en kan desgewenst worden aangekocht.
Wie ingeschreven is voor een SNT kookcursus krijgt toegang tot het elektronisch leerplatform waarop extra informatie en foto’s uit de kooklessen terug te vinden is.
Voor haar kookcursussen beschikt SNT over een leskeuken met traditionele én moderne keukentoestellen: thermomix, stoomoven, tepan yaki, inductie keukenrobot, inductiefornuis, thermo whip, koken en bewaren met vacuüm sous-vide …
Officiële naam Koken specialisatie - culinair en trendy: Trendy koken
Inhoud
In de cursus koken - culinair en trendy krijg je elke kookles een uitgebreid culinair menu met één of meerdere hapjes of voorgerechten, een hoofdschotel en één of twee nagerechten. Elk schooljaar opnieuw gaan de ervaren SNT-leerkrachten koken voor hun cursus koken culinair en trendy koken op zoek naar nieuwe recepten voor deze lekkere en feestelijke kooklessen. In de kookcursus worden gastronomische gerechten afgewisseld met wat meer trendy, maar daarom niet minder lekkere hapjes. En uiteraard houden we je op de hoogte van de nieuwste trends, bv. texturas. Voor elk wat wils dus in deze smakelijke culinaire en trendy kookcursus!
Vereiste voorkennis
De vaardigheden van de cursus Koken gevorderden - bistro beheersen. Algemene inschrijvingsvoorwaarden van toepassing.
Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).