Haken

Deze cursus is nu niet beschikbaar. Hij wordt eventueel opgenomen in een volgende planning.

Deze cursus is nu niet beschikbaar. Hij wordt eventueel opgenomen in een volgende planning.

Algemene info

Cursus haken. Haaklessen Brugge. Leren haken voor beginners tot gevorderden. Overdag, 1x/week. Vrije keuze van haakwerkstuk. Haakcursus zonder vereiste voorkennis.

Inhoud

Cursus Haken | Haaklessen | Leren Haken voor beginners Inhoud

We beginnen de eerste haaklessen van onze cursus haken voor beginners met een zestal proeflapjes. Na die eerste haaklessen hebben lossen, vasten en de stokjes al geen geheimen meer voor jou. Leren haken is ook leren werken met rasters en met verschillende manieren van uitleg van steken en modellen.

In de volgende haaklessen van onze cursus haken kan je zelf starten met een eigen haakwerkstuk: een deken leren haken, kussenovertrekken haken, een tas haken, een vest haken, sjaal of muts haken. Je ziet, in onze haaklessen kan het allemaal!

Zelfs zotjes als knuffels, bloemen of het overtrekken van servies, ook dat zijn haakwerkstukken in onze cursus haken!

Onze ervaren leerkracht houdt in het oog dat de moeilijkheidsgraad van je gekozen haakwerkstuk past bij je reeds verworven vaardigheid in het haken. Zo word je stapsgewijs een ervaren haker of haakster.

In onze cursus haken wagen we ons verder ook aan ‘speciallekes’ zoals gympewerk en bezemsteelhaken. Zelfs de basis van tunisch haken krijgt een plaatsje in onze haaklessen.

 

Mee te brengen de eerste haakles: haakpennen en restjes wol (alleen als je er hebt)

Vereiste voorkennis

Geen voorkennis haken vereist.

Vereiste taalkennis Nederlands voor niet-moedertaalsprekers Nederlands: geslaagd zijn voor de NT2-niveaus 3 en 4 (= richtgraad 2.1 en 2.2, is deel van ERK taalniveau B1).

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies