Nederlands voor anderstaligen verkort 1 tot 6

Langerei ma, di, wo, do, vr 13:30 - 17:15 07/03 - 30/03 € 51,00
Langerei ma, di, wo, do, vr 13:30 - 17:15 11/05 - 06/06 € 51,00

ma, di, wo, do, vr 07/03 tem 30/03

Langerei

13:30 - 17:15

€ 51,00

ma, di, wo, do, vr 11/05 tem 06/06

Langerei

13:30 - 17:15

€ 51,00

Algemene info

Nederlands leren voor anderstaligen verkort traject niveau 1

Nederlands leren spreken kan je in een standaard, een verlengd of een verkort traject. Het verkort traject duurt 80 lestijden en is bedoeld voor cursisten die snel leren of hoger geschoold zijn (doorverwijzing van het Huis van het Nederlands nodig, zie verder).  Het verkort traject kan je volgen tot en met niveau 6 maar daarna kan je aan SNT nog verder Nederlands volgen tot en met niveau 10. Je kan les volgen overdag of 's avonds. Naargelang de gekozen groep, heb je 2x of 5x per week les. Starten in het verkort traject NT2 niveau 1 kan meermaals per jaar. Er zijn instapmomenten in september, oktober, november, januari, februari, maart mei en juni. Er is een cursus Nederlandse taal voor beginners tot gevorderden, van A1 tot C1 niveau.

Wil je Nederlands leren maar heb je nog nooit eerder een cursus Nederlands voor anderstaligen gevolgd, dan moet je je eerst aanmelden bij het Agentschap Integratie en Inburgering, Baron Ruzettelaan 27-29, 8310 Brugge (Assebroek) 0032(0)2 701 78 10 of surf naar de site van het Agentschap Integratie en Inburgering. Op basis van een intake zal een medewerker van het Huis van het Nederlands je doorverwijzen naar het meest gepaste aanbod, bijvoorbeeld het verkort traject. De openingsuren voor Brugge vind je hier.


Waarom Nederlands leren met een cursus Nederlandse taal van SNT

Aan SNT kan je snel en grondig Nederlands leren als tweede taal (NT2). Het NT2-lerarenteam ontwikkelde zelf een cursusreeks NT2. Je zal de Nederlandse taal leren begrijpen, lezen, spreken en schrijven voor alledaagse situaties, om verder te studeren of je kansen op de arbeidsmarkt te verhogen. De focus ligt op de gesproken Nederlandse taal (Vlaamse taal).

Aan SNT kan je Nederlands leren met een intensieve en minder intensieve cursus Nederlandse taal. Er is een standaard, verkort of verlengd traject NT2. Ter ondersteuning zijn er spreekklassen op verschillende niveaus en er is een aparte Lees- en schrijfklas. Vanaf  niveau 7 kan je je extra in de Nederlandse taal bekwamen via de cursussen: Nederlands voorbereiding hoger onderwijs, zakelijk Nederlands of grammatica en spelling.

Wie tijdens het  Nederlands leren problemen heeft met de uitspraak van de Nederlandse taal krijgt van SNT gratis logopedie.

Officiële naam cursus Nederlands voor anderstaligen verkort traject 1

Nederlands voor anderstaligen Breakthrough persoonlijk & publiek, richtgraad 1.1, ERK taalniveau A1
(meer info>klik hier)

Inhoud

Nederlands voor anderstaligen leren | Cursus Nederlands voor anderstaligen verkort traject 1

  • Na de 80 lestijden kan je op een basisniveau communiceren  in alledaagse situaties.
  • Je kan kiezen tussen 2 of 5 keer per week les.
  • We oefenen op de vaardigheden luisteren, lezen, spreken en schrijven. Je leert natuurlijk ook heel veel nieuwe woorden en de basis van de grammatica.
  • We werken met een gratis cursus die de leerkrachten zelf gemaakt hebben.
  • Onze logopedistes helpt cursisten met uitspraakproblemen.

Vereiste voorkennis

Wil je Nederlands leren maar heb je nog nooit eerder een cursus Nederlands voor anderstaligen gevolgd, dan moet je je eerst aanmelden bij het Huis van het Nederlands (nu Agentschap Integratie en Inburgering), Baron Ruzettelaan 27-29, 8310 Brugge (Assebroek) 0032(0)50 34 88 08 of surf naar de site van het Agentschap Integratie en Inburgering. Op basis van een intake zal een medewerker van het Huis van het Nederlands je doorverwijzen naar het meest gepaste aanbod, bijvoorbeeld het verkort traject.

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies