Nederlands voor anderstaligen verkort 1 tot 6

Brugge ma, wo 18:00 - 21:45 20/03 - 05/06 € 51,00
Langerei ma, di, wo, do, vr 13:30 - 17:15 17/04 - 10/05 € 51,00
Langerei ma, di, wo, do, vr 08:30 - 12:15 07/06 - 30/06 € 51,00

ma, wo 20/03 tem 05/06

Brugge

18:00 - 21:45

€ 51,00

ma, di, wo, do, vr 17/04 tem 10/05

Langerei

13:30 - 17:15

€ 51,00

ma, di, wo, do, vr 07/06 tem 30/06

Langerei

08:30 - 12:15

€ 51,00

Algemene info

Bijscholing Nederlands anderstaligen (NT2) verkort traject niveau 6

Full English explanation: Learn Dutch at SNT. Nederlands voor anderstaligen (NT2) verkort traject niveau 6 is een snelcursus Nederlands van 80 uur en is voor anderstaligen die snel leren of die hoger geschoold zijn. Na het verkort traject niveau 6 kan je over naar de vervolgmodules in het standaardtraject. In totaal kan je aan SNT tot en met niveau 10 volgen, of tot en met niveau C1. De bijscholing Nederlands anderstaligen verkort traject is 2x of 5x/week, dagcursus of avondles. Start en instappen in een bijscholing Nederlands voor anderstaligen is mogelijk in september, oktober, november, januari, februari, maart, mei. De startdata van het verkort traject vind je in het rooster hierboven.

Waarom Nederlands leren met een bijscholing Nederlands anderstaligen van SNT

Aan SNT zal je met de bijscholing Nederlands anderstaligen snel en grondig Nederlands leren als tweede taal (NT2) dankzij de vele praktische oefeningen. Het SNT NT2-lerarenteam ontwikkelde zelf een cursus Nederlands anderstaligen met talrijke oefeningen op de Nederlandse grammatica en woordenschat. Tijdens de lessen Nederlands zal je de Nederlandse taal leren begrijpen, lezen, spreken en schrijven voor alledaagse situaties, om verder te studeren of je kansen op de arbeidsmarkt te verhogen. De totale SNT opleiding Nederlands anderstaligen - Nederlands voor anderstaligen of kortweg NT2 genoemd - telt 10 niveaus. De oefeningen en bijscholing Nederlands anderstaligen focussen op de gesproken Nederlandse taal (Vlaamse taal).

Met onze intensieve of minder intensieve cursus Nederlands tweede taal leer je snel Nederlands spreken. Er is een standaard, verkort of verlengd traject NT2.  Daarnaast zijn er ter ondersteuning spreekklassen op verschillende niveaus en er is een aparte Lees- en schrijfklas. Heb je niveau 6 achter de rug, kan je je naast de gewone taalcursus Nederlands voor anderstaligen aanvullend in de Nederlandse taal bekwamen via de specialisatiecursussen Nederlandse taal, uitsluitend voor anderstaligen: Nederlands voorbereiding hoger onderwijs, zakelijk Nederlands en grammatica en spelling.

Wie tijdens het Nederlands leren problemen heeft met de uitspraak van de Nederlandse taal krijgt van SNT gratis logopedie.

Wil je in het volwassenenonderwijs met bijscholing Nederlands anderstaligen starten maar heb je nooit eerder een cursus Nederlands voor anderstaligen gevolgd, dan moet je je eerst aanmelden bij het Agentschap Integratie en Inburgering, Baron Ruzettelaan 27-29, 8310 Brugge (Assebroek) 0032(0)2 701 78 10 of surf naar de site van het Agentschap Integratie en Inburgering. De openingsuren voor Brugge vind je hier.

Officiële naam cursus Nederlands voor anderstaligen verkort traject 6

Nederlands voor anderstaligen Threshold 4 mondeling publiek & schriftelijk publiek, richtgraad 2.4 (deel van ERK taalniveau B1)
(meer info>klik hier)

Inhoud

Nederlands voor anderstaligen leren | Cursus Nederlands voor anderstaligen verkort traject 6

  • Deze cursus volgt op Nederlands 5 ( 2.3 ) Je kan kiezen tussen 2 ('s avonds) of 5 (overdag) keer per week les.
  • Op het einde van deze module kan je zonder problemen communiceren in vertrouwde situaties: op het werk, op de school van je kinderen, in een sportclub, op straat …
  • We oefenen verder op de vaardigheden luisteren, lezen, spreken en schrijven. Je leert weer heel veel nieuwe woorden en we werken verder aan de grammatica. Ook de uitspraak en de spelling krijgen zeer veel aandacht.  Onze logopedistes staan nog altijd voor jullie paraat. Deze uitspraaklessen in de klas of individueel zijn gratis.
  • We werken met een gratis cursus die de leerkrachten zelf gemaakt hebben.

Vereiste voorkennis

Geslaagd zijn voor Nederlands voor anderstaligen Threshold 3 mondeling persoonlijk & schriftelijk persoonlijk, richtgraad 2.3 (deel van ERK taalniveau B1) of slagen voor een toelatingsproef.

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies