Nederlands voor anderstaligen uitwisselingsstudenten

Deze cursus is nu niet beschikbaar. Hij wordt eventueel opgenomen in een volgende planning.

Deze cursus is nu niet beschikbaar. Hij wordt eventueel opgenomen in een volgende planning.

Algemene info

Cursus Nederlands anderstaligen voor AFS studentenen andere uitwisselingsstudenten (o.a. Rotary)

Snel Nederlands leren spreken als tweede taal. Cursus Nederlands anderstaligen van 120u is speciaal op maat van AFS studenten en uitwisselingsstudenten. De totale cursus Nederlands anderstaligen - Nederlands voor anderstaligen of kortweg NT2 genoemd - aan SNT telt 10 niveaus. De cursus Nederlands anderstaligen voor AFS studenten is een cursus Nederlands beginners en  gaat door  2x/week,  1 avond en 1 namiddag, in Brugge.  Start in september.

Waarom Nederlands leren met een cursus Nederlands anderstaligen van SNT

Aan SNT kan je met een cursus Nederlands anderstaligen snel en grondig Nederlands leren als tweede taal (NT2). Het NT2-lerarenteam ontwikkelde zelf een de volledige cursus NT2. Je zal de Nederlandse taal leren begrijpen, lezen, spreken en schrijven voor alledaagse situaties om verder te studeren en je vlot te integreren op de school waar je overdag les volgt.  De cursus Nederlands anderstaligen focust op de gesproken Nederlandse taal (Vlaamse taal).
Aan SNT kan je Nederlands leren met een intensieve of minder intensieve cursus Nederlands anderstaligen. Er is een standaard, verkort of verlengd traject NT2. Er is ook een aparte conversatieklas en oefeningenklas Nederlands. Daarnaast biedt SNT je als aanvullende cursus Nederlands anderstaligen een initiatie in de informatica, uitsluitend voor anderstaligen. Wie tijdens de cursus Nederlands anderstaligen problemen heeft met de uitspraak van de Nederlandse taal krijgt van SNT gratis logopedie.
Wil je met een cursus Nederlands starten maar heb je nog nooit eerder een cursus NT2 gevolgd, dan moet je je eerst aanmelden bij het Agentschap voor Integratie en Inburgering, Baron Ruzettelaan 27-29, 8310 Brugge (Assebroek) 0032(0)2 701 78 10 of surf naar de site van het Agentschap Integratie en Inburgering. De openingsuren voor Brugge vind je hier.

Officiële naam cursus Nederlands voor anderstaligen AFS

Nederlands voor anderstaligen Breakthrough persoonlijk & publiek, richtgraad 1.1, ERK taalniveau A1
(meer info>klik hier)

Inhoud

Cursus Nederlands voor anderstaligen AFS

  • Na de 120 lestijden kan je op een basisniveau communiceren in alledaagse situaties.
  • We oefenen op de vaardigheden luisteren, lezen, spreken en schrijven. Je leert natuurlijk ook heel veel nieuwe woorden en de basis van de grammatica.
  • We werken met een cursus die de leerkrachten zelf gemaakt hebben.
  • Onze logopediste helpt cursisten met uitspraakproblemen.
  • Cursusmateriaal: o.m. Zo gezegd

Vereiste voorkennis

Geen voorkennis vereist.

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies