Portugees conversatie voor gevorderden

Brugge do 18:00 - 21:20 12/01 - 11/05 € 93,00 Schrijf in

do 12/01 tem 11/05

Brugge

18:00 - 21:20

€ 93,00

Algemene info

Cursus Portugees conversatie voor gevorderden | waarom?

Met een cursus conversatie Portugees spreken van SNT te Brugge leer je vlot Portugees spreken. Conversatie Portugees leer je aan SNT met een klassikale cursus Portugees die doorgaat 1x per week, als dagcursus en/of als avondcursus. De lessen worden gegeven in het Europees Portugees (zoals gesproken in Portugal). Omdat het Braziliaans-Portugees, de Braziliaanse variant van het Portugees, de meest gesproken versie van het Portugees is, wordt ook aandacht besteed aan de onderlinge verschillen qua uitspraak en woordenschat. De SNT cursus conversatie Portugees voor gevorderden spreken is opgesplitst in 2 semesters van elk 16 weken. Wil je met conversatie Portugees spreken starten, kan je aanvangen in september en januari. In het volwassenenonderwijs Portugees leren met een cursus conversatie Portugees spreken van SNT is geschikt voor jong en oud, van 16 tot 90 jaar.

Portugees staat in de top 10 van meest gesproken talen. Portugees op reis, interesse voor de Portugese cultuur … zijn enkele van de belangrijkste redenen om met een opleiding Portugees te beginnen of een taalcursus Portugees te volgen.   Portugees kan je spreken met ongeveer 210 miljoen moedertaalsprekers verspreid over verschillende continenten: Portugal (Madeira en Azoren), Brazilië, Angola, Mozambique, São Tomé en Principe, Guinee-Bissau, Oost-Timor, Macau en Kaapverdië, Daman en Diu, Goa.

Zie verder ook ons volledig aanbod cursussen Portugees niveau 1 tot 10.

Officiële naam cursus Portugees conversatie

Portugees Effectiveness 1A & 1B, richtgraad 4.1 (deel van ERK taalniveau C1) (meer info>klik hier)

Inhoud

Cursus Portugees conversatie voor gevorderden

In deze cursus willen we je spreekvaardigheid op gevorderd niveau aanscherpen. Er worden vele spreek-en gespreksoefeningen gedaan, individueel, in kleine of grotere groepen. De thema’s worden bepaald door de actualiteit en uiteraard door de interesses van de medecursisten.
Maatschappelijke, culturele, economische, wetenschappelijke thema’s: ze komen allemaal aan bod.

Deze cursus biedt je echter meer dan een vrijblijvende babbelsessie. Onder deskundige begeleiding van een ervaren SNT leerkracht blijven we elke les zowel mondelinge als schriftelijke vaardigheden via een brede waaier aan onderwerpen inoefenen en perfectioneren.

Je woordenschat wordt verrijkt, grammaticale thema’s worden opgefrist waar nodig.

We gebruiken daarvoor  artikels uit kranten en tijdschriften, literatuurfragmenten, enz.. We luisteren ook veel naar audio- en videofragmenten.

Vereiste voorkennis

Cursus Portugees conversatie voor gevorderden

Voor de cursus Portugees conversatie voor gevorderden moet je geslaagd zijn voor Portugees niveau 6 (Threshold 2.4 A & B) of slagen voor een toelatingsproef.

 

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies