Russisch conversatie voor gevorderden

Begijnhof di 18:00 - 21:20 10/01 - 09/05 € 93,00 Schrijf in

di 10/01 tem 09/05

Begijnhof

18:00 - 21:20

€ 93,00

Algemene info

Cursus Russisch Conversatie | waarom?

Met een cursus Conversatie Russisch in SNT Brugge leer je vlotter Russisch spreken. Je volgt 1x per week les (zie rooster hierboven). De SNT-cursus Conversatie Russisch is opgesplitst in twee modules: 15 lessen van september tot eind december en nogmaals 15 lessen van januari tot begin mei. Iedereen die over de vereiste voorkennis (zie hieronder) beschikt is welkom!

Mensen beslissen Russisch te leren om de meest verscheidene redenen: om te reizen naar Rusland, omdat ze Russischtalige vrienden of familieleden hebben, omwille van de Russische cultuur en literatuur, of puur om de hersenen jong te houden. Russisch leren is een hele uitdaging. De cursus Conversatie Russisch kan je beschouwen als de kers op de taart na een lange reis van intensieve studie van de taal. Na deze cursus heb je de nodige bagage om Rusland en de Russen te gaan ontdekken, om je zonder schrik te laten onderdompelen in dit imposante land dat blijft verwonderen.

Officiële naam Russisch conversatie

Russisch Threshold 4A & 4B, richtgraad 2.4 (deel van ERK taalniveau B1) (meer info>klik hier)

Inhoud

In de cursus Conversatie Russisch leer je je kennis van het Russisch actief te gebruiken. Jarenlang heb je gezwoegd op de Russische grammatica. In deze cursus krijg je uitvoerig de kans om je theoretische kennis Russisch praktisch te gaan oefenen. Je voert dagdagelijkse gesprekken, je oefent de taal in denkbeeldige contexten, je leert adequaat te reageren, je leert met de taal om te gaan in de meest verschillende gesprekssituaties. Dialogen, vragencarrousels, presentaties geven, interviews afnemen, je mening formuleren – het zijn maar een aantal van de didactische werkvormen die zeker aan bod zullen komen. We bespreken in groep talrijke maatschappelijke kwesties, we volgen de actualiteit in Rusland op de voet. We voeren gesprekken over thema’s die ons allen aanbelangen; voor deze gesprekken halen we inspiratie uit «Разговоры о жизни». Uiteraard werken we systematisch aan de verrijking en uitbreiding van de woordenschat. Ook idiomen, uitdrukkingen en zegswijzen komen ruim aan bod. We maken vaak gebruik van audio- en videofragmenten. Поехали!

Vereiste voorkennis

Cursus Russisch Conversatie

Geslaagd zijn voor Russisch Threshold 4A & 4B, richtgraad 2.4 (deel van ERK taalniveau B1) = Russisch niveau 7  of slagen voor een toelatingsproef.

 

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies