Spaans conversatie voor gevorderden met moedertaalspreker

Brugge di 18:00 - 21:20 10/01 - 09/05 € 93,00 Schrijf in
Brugge do 18:00 - 21:20 12/01 - 11/05 € 93,00 Schrijf in

di 10/01 tem 09/05

Brugge

18:00 - 21:20

€ 93,00

do 12/01 tem 11/05

Brugge

18:00 - 21:20

€ 93,00

Algemene info

Spaanse conversatie voor gevorderden met moedertaalspreker | Cursus Spaans Native

Met een cursus Spaans conversatie voor gevorderden met moedertaalspreker van SNT Brugge Blankenberge leer je makkelijk de Spaanse conversatie. De cursus Spaans Native (Spaanstalige) gaat door 1x per week, als avondcursus. Met deze cursus Spaans leer je de knepen van de Spaanse conversatie samen met Spaanstaligen, zowel leerkracht als gastsprekers. Deze cursus Spaanse conversatie voor gevroderden is opgesplitst in 2 semesters van elk 15 weken en gaat door in Brugge. Wil je met deze cursus Spaans starten, of je bijscholen in de Spaanse conversatie, kan je aanvangen in september en januari. In het volwassenenonderwijs Spaanse conversatie leren met deze taalcursus Spaans van SNT is geschikt voor jong en oud, van 16 tot 90 jaar.

Waarom Spaanse conversatie met een cursus Spaans Native van SNT Brugge?

Reizen naar een Spaanstalig land, Spaans spreken met Spaanstaligen, interesse voor de Spaanse cultuur … zijn enkele van de belangrijkste redenen om een taalcursus Spaanse conversatie te volgen. Je volgt deze taalcursus Spaanse conversatie om elke Spaanse conversatie aan te kunnen met de niet minder dan 500 miljoen mensen die Spaans spreken als moedertaal, o.a. in Spanje en Latijns-Amerika.
Na deze cursus Spaans kan je in landen waar Spaans moedertaal is, beslist je mannetje staan in elke Spaanse conversatie. Voor een lijst, klik hier.

Officiële naam cursus Spaans conversatie met moedertaalspreker

Spaans Effectiveness 1A & 1B, richtgraad 4.1 (deel van ERK taalniveau C1)
(meer info>klik hier)

Inhoud

Spaans leren | Cursus Spaans conversatie voor gevorderden met moedertaalspreker

Elke les draait rond een bepaald thema. Na een introductie van het onderwerp waarbij de nodige woordenschat kan worden opgefrist en je het thema kan uitwerken, volgt een gesprek met "el nativo" waarbij de interculturele uitwisseling centraal staat. Jij krijgt een betere kijk op Spanje of Latijns-Amerika en de leerkracht of gastspreker hoort van jou en je medecursisten alles over hoe het bij ons reilt en zeilt.

Vereiste voorkennis

Cursus Spaans conversatie voor gevorderden met moedertaalspreker

Voor de cursus Spaans conversatie voor gevorderden met moedertaalspreker moet je geslaagd zijn voor Spaans niveau 9 (Effectiveness 2 A &B) of slagen voor een toelatingsproef.

 

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies