OPLEIDING- & CURSUSNIEUWS

Opendeurdag SNT Brugge 27 augustus

  • calendar05/05/2022

Leerkrachten uit alle afdelingen staan je graag te woord. Je bent welkom vanaf 10.00 uur

Zaterdag 27 augustus organiseren we opnieuw onze jaarlijkse opendeurdag.

Leerkrachten uit alle afdelingen staan je graag te woord. Je bent welkom vanaf 10.00 uur. Noteer alvast de datum in je agenda!

Spreekklassen starten in mei

  • calendar04/05/2022

Met een cursus Frans, Italiaans, Japans of Spaans spreekklas leer je al sprekend nog beter toepassen wat je geleerd hebt.

“Ik wil meer leren spreken”. Woordenschat en grammatica zijn de bouwstenen om een taal te begrijpen, te lezen, te schrijven en te spreken. De meeste cursisten willen snel een taal goed leren spreken. Spreekvaardigheid is de moeilijkste van de 4 vaardigheden en vereist de meeste oefening. Met onze spreekklassen Frans, Italiaans, Japans of Spaans willen we de cursisten een extra duwtje in de rug geven. In de spreekklas leer je nog beter toepassen wat je in de standaardcursus geleerd hebt. Je leert vlotter de taal spreken in dagdagelijkse conversatieoefeningen.

Aanbod voor schooljaar '22-'23 online!

  • calendar01/05/2022

De inschrijvingen gaan van start op maandag 9 mei 2022.

Cursisten Nederlands voor anderstaligen schrijven bij voorkeur in via hun leerkracht,

SNT: jouw ideale reisgids

  • calendar30/03/2022

Verschillende workshops, dé perfecte voorbereiding om op reis te gaan!

Tussen half mei en eind juni organiseren we verschillende workshops, aangepast aan jouw noden en wensen.
De sessies gaan zowel overdag als 's avonds door. Elke cursus neemt drie lesmomenten in beslag, die telkens net geen 3 uur duren. Een kleine inspanning, voor een groot resultaat!
Per module betaal je slechts €18 inschrijvingsgeld. Er zit geen beperking op het aantal modules die je kunt volgen. SNT opent voor jou de wereld!Proef de taal van het land van je bestemming! 
In onze taalworkshops leer je in 1-2-3 de taal, de cultuur en de lokale gewoontes kennen van het land van je dromen! Dankzij de tips & tricks van onze experts-leerkrachten vertrek je deze zomer op reis met een stevige bagage. We zorgen voor een hapje en een drankje om volledig in de sfeer te geraken! Klik hier om in te schrijven.Jouw smartphone of tablet op reis
In een reeks van drie interactieve workshops gaan we aan de slag met jouw mobiel apparaat (smartphone/iPhone of tablet/iPad). Je ontdekt tal van interessante apps om je reis te plannen en ter plaatse op ontdekkingstocht te gaan. Dankzij SNT beleef je een compleet nieuwe reiservaring. Klik hier om in te schrijven.Ontdek het volledige programma en onze enthousiaste leerkrachten op onze website.

Inschrijvingsgeld bij 4de inschrijving van dezelfde module

  • calendar28/11/2021

4x dezelfde module = verhoging inschrijvingsgeld

Decretale verhoging inschrijvingsgeld bij 4de inschrijving van dezelfde module

Als je binnen een periode van 6 schooljaren – startend vanaf 1 september 2019 – dezelfde module al 3 keer volgde, betaal je vanaf de 4e inschrijving meer inschrijvingsgeld:

• Voor volledig betalende cursisten en gedeeltelijk vrijgestelde cursisten (die ofwel € 0,60 of € 0,30 betaalden) bedraagt het verhoogde inschrijvingsgeld € 3,00 per lestijd.
• Voor volledig vrijgestelde cursisten bedraagt het verhoogde inschrijvingsgeld € 1,50 per lestijd.

Opgelet: dit geldt voor al je inschrijvingen voor die module vanaf 1/09/2019, ongeacht het CVO waar je die module volgde.

Parking Katelijne: 40 cent/uur met PCard+

  • calendar28/11/2021

Parkeren op 200m van SNT tegen 40 cent per uur. Vraag nu online je PCard+ aan.

Wens je gebruik te maken van het goedkoop cursistentarief van 40 cent per uur in de parking Katelijne (op 200m wandelafstand van SNT Arsenaalstraat) vraag dan zo snel mogelijk je Pcard+ aan. Lees er verder alles over via deze link Parkeren lesplaats Arsenaalstraat en de Tol

Bekijk hier het filmpje: Hoe je Pcard aanvragen

Problemen met de Pcard+? Heb je problemen om de parking in- of uit te rijden met je PCard+? Klik dan op de INFO-knop in de parking. Zo kan het probleem onmiddellijk worden opgelost. Heb je andere vragen/problemen, dan kan je altijd terecht bij de Klantendienst 050 33 90 30.

Meer voordelen van de PCard+:

  • Met de Pcard+ Brugge krijgen bezoekers 20% korting in de centrumparkings Station, Zand, Pandreitje, Katelijne en Zilverpand
  • Gratis ‘shop & go’-uur in centrumparking Zand: Vanaf 1 januari 2020 kan je het eerste uur gratis parkeren volgens het ‘shop & go’ principe. Wie minder dan 1 uur parkeert in de centrumparking Zand betaalt niets. Op die manier kan men snel een boodschap doen in de binnenstad aan een voordelig tarief. Voor Pcard-houders die langer dan 1 uur parkeren vervalt de kost van het eerste uur altijd.
  • Meer info via https://brugge.pcard.be/nl

Wil je bovengronds parkeren, dan kan je na registratie in de Parkeerwinkel (in het Huis van de Bruggeling) gebruik maken van het crusistentarief aan de parkeerautomaat.  Dan betaal je 5 euro om de volledige lesdag te parkeren in de binnenstad.  Meer info op www.brugge.be/cursistentarief.

Voor jouw gemak gebruiken wij op deze website cookies. Lees hier de voorwaarden.

Accepteer cookies